CreepyM Club
tham gia
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Era ziua mea de naștere, eu și cu părinții mei ne-am dus să cumpărăm un cadou pentru mine. Mie îmi plăceau foarte mult anime-urile, favoritul meu fiind Dragon Ball Z. I-am implorat pe părinții mei să-mi cumpere un CD care cuprindea toate episoadele Dragon Ball Z. Până la urmă au acceptat și mi-au zis că îl vor cumpăra doar pentru că astăzi este ziua mea. Vă imaginați că părinții mei erau greu de suportat și cu greu îmi cumpărau lucruri grozave. După ce am ajuns acasă, am deschis computer-ul meu și am introdus CD-ul în computer.
CD-ul conținea toate cele 291 de episoade din seria Z. Când am vrut să mă uit la episodul 1, mama mea m-a chemat la masă. După ce am mâncat, m-am repezit la PC. M-am uitat din nou la lista episoadelor de pe acel CD și am văzut că erau 292! Mi-am zis: Cum e posibil? Erau 291 de episoade! Am sărit peste toate și am dat play la episodul 292. Episodul începea cu Goku și Uub antrenându-se în munți, era un pic cam ciudat deoarece sângele părea mult mai realistic decât în orice episod. Oh am uitat să spun că episodul acesta nu avea titlu…nu știu motivul. Goku și Uub aveau practic răni pe tot corpul. Episodul era desenat de asemenea în alt stil deci știam că nu e un episod oficial. Episodul avea purici pe ecran tot timpul și era cam deranjant să te uiți la el. În următoarea scenă îl vedem pe Goku plângând, Chi Chi apare lângă el și îl consolează.
În cameră se vede trupul lui Krilin fără viață și capul său era era tăiat și pus lângă trup. În acel moment am vrut să inchid computer-ul dar tot îmi dădea eroare. Apoi l-am scos din priză și reușisem să scap de această tortură, într-un fel. Am decis să pornesc televizorul, zis și făcut. Când l-am pornit a apărut fața lui Goku pe ecran și arăta ca un zombi. M-am speriat și am fugit în camera mea, sub pătură, acolo am plâns. Mama mea m-a găsit plângând și m-am întrebat ce am. I-am explicat tot ce văzusem.
Mama mea a deschis PC-ul, a verificat lista episoadelor de pe CD și a zis că lista conținea 291 de episoade. Am rămas traumatizat și de atunci dorm cu lumina aprinsă în fiecare noapte…