add a link

Eve Dönüş izle

viết bình luận
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Eve Dönüş Dizisi izle, EVE DÖNÜŞ 1.BÖLÜM İZLE
Here's some stuff I remembered seeing:
Yusuf, Pınar\'ın iş birliğiyle, sadece intikama düşecek farklı dünyanın insanlarıdır.
Eve Dönüş 1.Bölüm Fragmanı, ikili yansıtırken, yorumlarımızın bol aksiyonlu tanıtımında nefesleri tutmamıza neden olmaktadır. Yusuf, normal yaşam süren, hayatını zorluklarla geçindirse de kendi halinden memnun, yaşadığı mahalle de herkes tarafından dürüst, sevilen birisi olarak görülmektedir. Pınar, onun tam tersidir. Zengin, lükse alışık, sosyete cemiyetinin ilerisinden gelen ailenin varisidir.
Eve Dönüş İkisini de düşmesini sağlayarak, aynı kaderi yaşamasını sağlayan kötülük yapan insanlar vardır. İstedikleri kötü zamanlar yaşatanlarından intikam, kaybettiklerini geri almaktır. Beklenmedik zamanda karşılaştıklarında, sanki kader birbirleri için böylesine büyük bir oyuna onlara sokmuşlardır. İstemeden yakınlaşacakları macera da karşılarına
duygularında Aşk, entirikalar, düşmanları, aldatmalar çıkarak büyük koşuşturmaya esir düşeceklerdir.
Şok edici gelişmenin belirlenen zaman dilimi olarak gelişen
Eve Dönüş Dizisi, tanıtımı çıkarılmadan, risk edici kararını almıştır. Aslında beklentilerimiz reklamının çoğaltılarak, belirli bir kesime hitap edilmesini sağlamanın ekibimiz tarafından daha professionalce karşılanılabilirdi. Sadece bir hafta süre verilirken, dizimizin 7 Ekim tarihi Çarşamba günü olarak kararı kılınmıştır.
Gününü değerlendirdiğimiz de gerçekci olursak, riskli karar verildiği gözler önündedir. Çarşamba oturmuş programlar yayınlandığından
Eve Dönüş izle\'nın izlenilme oranında zorlanacağı açıkca bellidir. Rating oranından belli beklentiye düşülseydi eğer ki, reklam aşamasının uzun tutulması gerekli olabilirdi. Bunu bazı dizi yorumcuları amatörce karşılasalar da, Eve Dönüş yayın geleceği hakkında eleştirilere, ön yargılara maruz kalmıştır. Sizce Eve dönüş\'ün belirlenen gününde doğru karar olduğuna sizlerde katılmakda mısınız? Uygun gün düşündüğümüz de, ne zaman uygun görülmeliydi.
artıkın, yeni sezonun etkileyici tarafına kapılacağınız projemiz başlamaktadır. Atv\'nin, sezon başından itibaren yüzünün gülmeyip, artık dizilerin bir çoğuna da final kararı alırken, bundan sonra ki projelerine daha dikkatli seçmeye ve çalışmaya yöneliceklerini söylediler. Eve Dönüş bunun başlangıçı olarak iyi bir karar olup dururken, dizinin başrol karakterlerini açıkladığımız gibi çalışmalarda devam ediliyor. Haziran ayından itibaren hem dizi sektörü büyük bir değişikliğe uğrarken sezon kapanıp, yaz dizilerin başlangıçı olarak dururken bunda demek oluyor ki rating sıralamasında da büyük bir rol oynanacaktır. Bunun nedeni her kanal kendine özgün bir proje ile karşı karşıya gelirken
ise bunların en büyük etkenlerinden olarak duruyor. Reklam tanıtımları ve bütçeler de belirlenip sadece artık start demek bekleniyor.
Gün kararı her zaman dediğimiz gibi en önemli ve doğru verilmesi gereken karardır. Ne kadar kaliteli olursan ol, eğer ki doğru bir zaman belirliyemezsen bu kalitenin dahi bir önemi kalmıyor ve kolayca harcanabiliyor. Tabi ki dileklerimiz iyi olması yönünden dolup, dizi öbür ay içinde çekimlere başlanıp, aynı an içerisinde tanıtım sunulup, haziran ayında başlaması planlanıyor.
Artık görsel tanıtımlarını da kamuoyu önünde başlatılacak Eve Dönüş\'ün, Atv\'nın sezonun kurtarıcısı, yayınlandığı günün liderliğini üstlenmesi için ellerinden gelen bütün kozları ileriye sunucaklarını belirttiler.
Eve Dönüş Afiş\'in de, sunulurken sosyal medya\'da binlerce paylaşım gerçekleştirilerek, herkesin büyüleyici tarafına kapıldıkları, as kadrosunda ki oyunculardan oluşan dehşet-ül vahşet sıfatıyla yorumladılar.
Cansel Elçin, yönetmenimizin kollarını sıvırarak çalışmalarını, deneyimlerini birleştirdiklerini, bazı sahnelerinin perde arkasında beraber iş birliği yapmaları gözlerimizden kaçmadı. Zaten projelerin geçmişlerini incelediğimiz de Eve Dönüş çekimlerini ikilinin üstlenmesi ayrıca projeye cezbedilir, kılmıştır.  
\'ın, oyunculuk adında önemli deneyimini, professionaller tarafından gözlemleyecek olması, kendisi içinde büyük şanstır.
Eve Dönüş Afiş resimde ki karakterlerimizin duruşunda ki, yüzünde ifadesinden az da olsa duygularını anlayabiliyorsunuz. İşte professionallik sadece bir kare\'nin içinde, kendinizi ifade edebilmektir.
Geçenler de, karakterlerin, kadrosunun tam açıklamaya kavuşturan ekibimizin haberlerinin ardından Eve Dönüş başlığı altında hem kamuoyunu etkilemiş, sosyal medya adını geçirterek gündemi kısa süreli sarsmıştır. Bunda haliyle ekibin çalışmalarının hakkını verdiğini, işlerine daha sıkı motive olduklarını samimi dille belirtmişlerdir. Eve dönüş dizisi Ekim\'de başlayacağı kesinleşmiştir, ne kadar zaman kaldığıyla ilgili, gidişatının neticelerini gözlemlediğimiz de, Ekim ay\'ının sonuna doğru başlanılması mantıklı gelmektedir.
tanıtımı sonunda sizinle, önümüzde ki haftalar da buluşacağını, ana karakterlerinden oluşarak, hikayeyi yansıtmaya çalışacaktır. Geniş, akıl karıştırıcı konusuna sahip olduğunun altını çizmek zorundayız, nedeni zekice senaryoya bağlatılmış, gelişmelerinin heyecanı büyük gerçekleşecektir.
Oyuncularımız set çalışmalarını durmaksızın çalıştıklarından, artık işlerinin hafiflediğini geriye kalan zamanlarını tanıtımlara harcayacaklarını, montajı da tamamlanılarak, desteklerimizi esirgememe zamanı da artık yakınlaşmıştır. Eve dönüş\'ün, sıradışı, etkileyici öyküsünün sürükleyici tarafına hayran kalacaksınız, bunu sadece kısa fragmanı yansıtacağından da eminiz.
Bayramdan öncesinde elde ettikleri kitleye hitaben bütün ekibin toparlanarak
Eve Dönüş adına özel çekimleriyle resimlerini beraberce paylaşıma sundular. Asıl kadronun da resmi olarak aslında netleştiğini, gördüğümüz çalışmalar doğrultusunda teaser yakın zaman içerisinde gelebileceğinin işaretidir. Teorilerimiz doğrultusunda paylaşılan içerikleri elde tutarak ekibimizin teaseri açılışları olacak Jenerikle suncakları düşüncesi belirlenmiştir.
Kadromuz da netliğe kavuştuğunda bulunan isimler proje için biçilen değeri de ortaya gözler önüne koymaktadır. Tanınmış, deneyimli isimlerle oluşması gerçekten kendisine ayrıca ilgi çekmesine sebep olmaktadır.
\'\'Eve Dönüş izle\'\' çalışmalarınin fragmanı adına tamamlanarak ihtimaller doğrultusunda Ekim\'e, giriş yapılırken sunulacaktır. Şaşıracağınız isimlerinden Merve Oflaz, Berkan Demirbağ isimleri yer almaktadır.
Yusuf, Leyla sürükleyici, bol koşuşturmalı Eve Dönüş hikayesi aksiyon, aşka bağlanacağı duyguların ortasını yaşatacaktır.
Türkiye'nin, dizi sektörünün jön erkek isimlerinden Cansel Elçin , Eve Dönüş Dizisi oyuncu kadrosunun baş ismi olurken, ana karakterler...
Eve Dönüş Ne zaman  tarihi belirlendi. 7 Ekim Çarşamba artıkın, yeni sezonun etkileyici tarafına kapılacağınız projemiz başlamaktadır. At...
Güzellik abidesi bir esmer güzeli Gülden Dudarik, ''Eve Dönüş'' kadrosunda isimi netleşenlerden birisidir. Tabi ki ona da e...
Başrol karakterleri belli olan Elçin ve Dilsad Çelebi'nin üstleneceği, sizce de belirlenmiş yakışacakları iki sağlam oyuncu deil mi? Eve...
Her dizinin kötü karakterleri böyle olmalı değil mi? Eve Dönüş 'de ise kötüsü olacak olan Tardu Flordun,  tanımayan olmasa da yine de ke...
Bayramdan öncesinde elde ettikleri kitleye hitaben bütün ekibin toparlanarak Eve Dönüş adına özel çekimleriyle resimlerini beraberce paylaş...
Eve Dönüş Dizisi fan sitemiz tamamiyle dizi ile ilgili haberler yayınlamaktadır. Telif haklarına saygılı olup, bölüm yayımlamaz. Herhangi şikayet veyahutta itiraz için lütfen mail atınız. 1 Hafta süre ile incelenip geri dönüş yapılarak, gerekli işlemler yapılacaktır.İletişim : blogsahibi1985@gmail.com
read more
save

0 comments